Contact us
Select Tab

Demo blog 4 Yeniden Websitesi Tasarımı Yapmadan

Published On: Apr 12, 2023

Uzun yıllardır dijital pazarlama ve satış endüstrisinin içerisindeyim. İşimizin bir parçası olarak farklı sektörlerdeki ve büyüklükteki firmalara modern websiteleri tasarlıyor ve geliştiriyoruz.

Buna bağlı olarak web sitelerini yeniden tasarlayan firmaların yaşadıkları ile ilgili bazı gözlemlerim var. Ve muhtemelen bunların çoğu size de tanıdık gelecek.

Eğer son zamanlarda şirketinizin web-sitesini yeniden tasarladıysanız, süreç muhtemelen can sıkıcı olmuştur. Ya beklediğinizden daha uzun sürmüştür, ya da beklentinizin üzerinde bir para harcamışsınızdır. Ortaya çıkan sonuçta %100 tatmin edici değildir.

Bu durum işiniz açısından da çok riskli bir durum öyle değil mi?

Peki sonra? Yani, yeni websitesiniz yayına geçtikten sonra ne yaptınız? Muhtemelen küçük bir kutlama yaptınız. Sonra öylece bıraktınız ve diğer işlerinize odaklandınız. Muhtemelen artık yeni web siteniz ile, ya bir stajyer ilgileniyor, ya da şirketizde yeni başlamış, genç bir pazarlama uzmanı ilgileniyor.

Bu durum şaşırtıcı değil çünkü firmaların çok azı buradan sonraki süreci istikrarlı ve planlı şekilde sürdürebiliyor.

Bu süreci bu şekilde yönetmenin ne kadar akıl dışı olduğunun farkında mısınız? Web sitesi sizin 1 Numaraları Pazarlama aracınızdır !!!! Aynı zamanda şirketinizin en iyi satış temsilcisidir. Çünkü 7 x 24, gece gündüz, hiç durmadan, çalışır. Onu kendi haline bırakmak ya da ara ara keyfinize göre tasarımsal değişiklikler yapmak, şirketinize en çok parayı kazandırabilecek, en yetenekli satış temsilcinizle yıllarca hiç ilgilenmemeye benzer.

Bu sektördeki deneyimlerime istinaden şunu net şekilde söyleyebilirim ki - artık geleneksel web tasarımı süreci işe yaramıyor. Ve bunun nedeni yetenekli insanlarla çalışmıyor olmanız değil. Hatta kaynak meselesi de değil. Şirketlerin bu işe ayıracak kaynakları var. Tek istedikleri şey bu işin doğru yapılması. Ve buna rağmen yukarıdaki sorunlar yaşanmaya devam ediyor. Neden mi?

Çünkü web sitesi yenileme projesine, eski ve işe yaramayan süreçlerle başlamak, daha en başında projenin başarısızlığını planlamış oluyorsunuz.

O zaman soru şu olmalı, Peki bu durumda yeni web sitesi tasarım sürecimiz nasıl olmalı, çünkü bizim bildiğimiz yöntem bu!!

Artık yeni bir yöntem var. Adı Büyüme Temelli Web Tasarımı.

Büyüme Temelli Web Tasarımı, tüm bu yaşadığınız hayal kırıklıklarını, zorlukları ve riskleri minimize eden, çok daha akıllı bir tasarım yaklaşımı. Hepsinden daha önemlisi, aylık geliştirmeler ile sürekli yeni satış fırsatları yaratmanızı sağlayan bir yöntem.

Bu yöntem ile websitenizdeki geliştirmeleri, ziyaretçi verilerine bakarak yapabiliyorsunuz. Yani veri odaklı kararlar alarak zaman ve paranızı doğru önceliklere harcıyoruz.

Tüm bunların içinde en çarpıcı nokta şu; Büyüme Temelli Web Tasarımı, işinizin bütününe katkı sağlayan bir yaklaşım.

Elde ettiğimiz veriler ile, nasıl daha iyi pazarlama yaparız, nasıl daha iyi satış yaparız, nasıl daha iyi müşteri hizmetleri sunarız, hatta ve hatta, şirketinize başvuran adaylara, web siteniz üzerinden, nasıl daha iyi bir deneyim sunarız, tüm bunları bütünleşik şekilde ele alabileceğiniz bir yaklaşım. Öğrendikçe de, iş birimlerinin, web sitesi ile daha fazla iş birliği yaptığı, ve süreçlerini web sitesinde yansıtmaya başladığı bir gelişim süreci.

Şimdi sizi bu konuda biraz cesaretlendirmek istiyorum. Lütfen ilk fırsatta Büyüme Temelli Web Tasarımı hakkında daha fazla bilgi edinebileceğiniz sayfamızı ziyaret edin. Dilerseniz kendi araştırmanızı da yapın ve akabinde bizimle irtibata geçin. Web sitenizi inceleyelim, gelişim alanlarını tespit edelim ve siz hazır olduğunuzda web sitenizi bu yeni yöntem ile hayata geçirelim.

 

Latest news are on top all times

Hubspot Nedir - Satış ve Pazarlama Stratejinize Nasıl Yardımcı Olur

Bu videoda HubSpot'un tam olarak ne olduğunu ve içerdiği farklı araçları inceleyeceğiz. Aynı...

2021’de Her Satış Geliştirme Uzmanının İyileştirmesi Gereken 10 Beceri

Kurum içi bir satış takımının yöneticisi olarak, satış geliştirmeye dair benim için giderek daha...